Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل اسبق اتحادیه عرب در واکنش به گذشت یک دهه کامل از بهار عربی اعلام کرد، آنچه ۲۵ ژانویه رخ داد واکنش طبیعی به نادیده گرفته شدن مطالبات مردم بود.

به گزارش ایسنا، عمرو موسی، دبیرکل اسبق اتحادیه عرب در مصاحبه با برنامه "حدیث قاهره" که از کانال ماهواره ای "قاهره و مردم" و وبسایت "المصراوی" پخش شد، گفت، کسی که به دقت وضعیت سیاسی مصر و جهان عرب در سال ۲۰۱۱ را پیگیری کند درمی یابد که شهروند عرب دیگر به پذیرش روند حکومت ادامه نمی دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، طبیعی بود که این شهروند مادامی که رهبرانش مطالباتش را پاسخ ندهند، خشم خود را ابراز کند و شروعش هم از تونس بود.

موسی گفت، در آن زمان به حسنی مبارک، دیکتاتور مصر بابت این مساله هشدار داده و به او گفته که انقلاب تونس از مصر دور نیست و مبارک هم جواب داده تونس با مصر فرق دارد.

دبیرکل اسبق اتحادیه عرب می گوید، گزارش هایی که در دو سال قبل از وقوع انقلاب در مورد رضایت مردم مصر به مبارک می رسید، کامل نبود.

وی گفت، نارضایتی کاملا واضحی در مصر وجود داشت و آنچه ۲۵ ژانویه رخ داد واکنش طبیعی به نادیده گرفته شدن مطالبات شهروندان بود.

انقلاب ۲۰۱۱ مصر مجموعه‌ای از راهپیمایی‌ها، اعتراضات و نافرمانی‌های مدنی است که از ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ آغاز شد و به استعفای حسنی مبارک در ۱۱ فوریه ۲۰۱۱ و ایجاد حکومتی نظامی در کشور منجر شد. این انقلاب با الهام از انقلاب تونس صورت گرفت. معترضان مصری، اهداف خود را خیزش علیه شکنجه، فقر، فساد و بی‌کاری اعلام کردند و خواهان سرنگونی حکومت حسنی مبارک، لغو قانون شرایط اضطراری، افزایش حداقل دستمزدها، پایان دادن به خشونت‌ها و مهم‌تر از همه، روی کار آمدن یک حکومت مردمی اعلام کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انقلاب مصر دبیرکل اتحادیه عرب ۲۵ ژانویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، مهدی عسگری با اشاره به موضوع مردمی سازی اقتصاد، گفت: نام‌گذاری ۱۶سال، به عناوین اقتصادی، نشانه‌ی آن است که باوجود تثبیت انقلاب سیاسی، تاکنون انقلاب اقتصادی به ثمر نرسیده است.   نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی، بر پایه نقش مردم در اداره امور استوار شد، اما به دلیل تداوم سیاست‌های اقتصاد_سرمایه‌داری و نسخه‌های معیوب و ناقص وارداتی، نقش مردم در اقتصاد، حداقلی بوده و همچنان شاهد شکاف طبقاتی و بی‌عدالتی در توزیع منابع عمومی هستیم.   وی افزود: در اقتصاد مردمی تمرکز ثروت نباید در اختیار عده‌ای خاص باشد تا اقلیت اشراف بتوانند با استثمار نیروی کار و ایجاد انحصار و رانت و به قیمت غارت سفره‌ی مردم، به سود‌های سرشار برسند.   عسگری تصریح کرد: مردمی‌سازی واقعی اقتصاد، یعنی در اختیار قراردادن ابزار‌های تولید، بصورت عادلانه به مردم، یعنی حذف نابرابری، تبعیض و رانت‌خواری، یعنی توزیع عادلانه فرصت‌ها و امکانات کشور برای تولید و تجارت.

دیگر خبرها

  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • بریس لیونل مسی و برد 2-0 بارسلونا در خانه رئال مادرید (لیگ قهرمانان اروپا - 2011/4/27) / فیلم
  • سپاه مظهر مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف پیشرفت انقلاب است
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید