Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@04:25:47 GMT

افتتاح گسترده مدارس قرآنی پس از انقلاب تونس

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۰۷۹۴

افتتاح گسترده مدارس قرآنی پس از انقلاب تونس

 

اسماعیل حرابی، نماینده کشور تونس در سی‌و‌پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران، در گفت‌و‌گو با ایکنا  با بیان این مطلب گفت: من 38 سال سن دارم و در بخش تلاوت این مسابقات شرکت کرده‌ام.

حرابی که حافظ 60 حزب از قرآن کریم نیز است، در ارتباط با نحوه ورود خود به دنیای آموزش، حفظ و تلاوت قرآن کریم گفت: پدرم مشوق من برای حفظ قرآن کریم و آموختن تجوید و تلاوت بود و من هشت سال را به حفظ قرآن کریم و آموختن تجوید و تلاوت گذراندم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت آموزش حضوری

اسماعیل حرابی، قاری تونسی در ارتباط با نحوه آموزش صحیح قرآن تاکید کرد: بهره بردن از آموزش حضوری و نشستن در برابر اساتید برجسته قرآنی، لازمه آموزش صحیح کلام وحی است.

وی در ارتباط با بهره‌گیری خود از اساتید در یادگیری و حفظ قرآن کریم تصریح کرد: قطعا من قرآن را از طریق اینترنت و فضای مجازی نیاموخته‌ام، بلکه از محضر اساتید برجسته قرآنی بهره برده‌ام.

این قاری تونسی گفت: من نیز تجوید و حسن تلاوت قرآن را نزد اساتید برجسته تونسی مانند عبدالرحمن حنفی، محمد مشفر... آموختم.

سابقه حضور در مسابقات

وی در بخش دیگری از سخنان خود در ارتباط با شرکت در مسابقات قرآنی در گذشته اظهار کرد: من پیش از این در مسابقات قرآنی که در تونس، الجزایر، مراکش و ایران برگزار شده، شرکت کرده‌ام که در مسابقات الجزایر به رتبه سوم و در مراکش به رتبه پنجم دست یافتم.

حرابی در خصوص شیوه‌های آموزش قرآن در کشور خود تصریح کرد: در تونس اقبال بسیاری از حفظ قرآن می‌شود. آموزش قرآن در این کشور در مکتب‌خانه‌های قرآنی صورت می‎گیرد، البته مدارس قرآنی جدید نیز وجود دارد.

وی با بیان این که بعد از انقلاب تونس، مدارس قرآنی بسیاری در این کشور افتتاح شده، گفت: این مدارس در زمینه آموزش قرآن، نسبت به مکتب‌خانه‌ها موفق‌تر هستند.

جایگاه قاریان قرآن در تونس

متسابق تونسی در ارتباط با جایگاه قاری قرآن در جامعه تونس اظهار کرد: جامعه تونس برای قاریان قرآن احترام ویژه‌ای قائل است، اما مسئولان در این زمینه ضعیف عمل می‌کنند و قاریان تنها به عنوان امام جماعت در مساجد فعالیت دارند.

وی در ادامه در خصوص نقش قرآن در زندگی شخصی خود، تصریح کرد: قرآن همه درب‌های خیر و رحمت را به روی انسان می‌گشاید. قرآن رحمت است و حتی اگر کشورهای مسلمان به قرآن پایبند بودند، این مقدار جنگ و خونریزی رخ نمی‌داد.

این قاری تونسی در بخش دیگری از این گفت‌وگو، در ارتباط با استفاده از اسلوب‌ها وشیوه‎های نوین در آموزش قرآن، توضیح داد: ما باید در آموزش قرآن از شیوه‎های گذشتگان خود بهره ببریم، اما می‎توانیم این شیوه‌ها را به روز کرده و از امکانات نوین آموزشی در این راه استفاده کنیم. مانند این که ما در گذشته بر روی زمین می‌نشستیم اما امروز صندلی هست و می‌توانیم از آن استفاده کنیم. در مورد آموزش قرآن هم، چنین است یعنی ما می‌توانیم از اینترنت و دیگر ابزارهای نوین در این راه بهره ببریم.

حرابی در پایان با تلاوت آیه 9 سوره اسراء «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا: قطعا اين قرآن به [آيينى] كه خود پايدارتر است راه مى‌‏نمايد و به آن مؤمنانى كه كارهاى شايسته مى‌كنند مژده مى‏‌دهد كه پاداشى بزرگ برايشان خواهد، جوانان را به رعایت تقوای الهی فراخواند».

یادآوری می‌شود؛ فعالیت‌‌های سی‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم ایران از 31 فروردین‌ماه در بخش‌های مختلف آقایان، بانوان، روشندلان و طلاب حوزه‌های علمیه آغاز شده و رقابت‌های این رویداد قرآنی تا پنجم اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر طرح ملی قرآنی حفظ نور کشور گفت:"اعظم السادات برغمدی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان این که دبیرخانه طرح ملی تلاوت قرآن کریم در مشهد دایر است افزود: همه دختران ۱۴ تا ۲۴ سال می‌توانند در این طرح شرکت کنند و از آموزش‌های ویژه بهره‌مند شوند.   وی ادامه داد: کار ثبت نام از دختران تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام به تارنمای طرح ملی قرآن حفظ نور https://beitnarjes.ir/Article/Single/۴۸ مراجعه کنند.   مدیرطرح ملی قرآنی حفظ نور کشور گفت: تربیت نسل جوان، تربیت نسل قرآنی مهدوی، کمک به خواسته رهبری در خصوص تربیت حافظ قرآنی و انتقال فرهنگ قرآنی به خانواده ها از جمله اهداف این طرح است.   برغمدی افزود: این طرح فرصت بی‌نظیری پیش‌ روی دختران علاقه مند به قرآن در استانها قرار می‌دهد.      

 

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی