Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، کمال بن حسن روزنامه نگار تونسي در گفتگو تلويزيوني بي بي سي عربي، درباره تظاهرات در تونس در اعتراض به اوضاع اقتصادي اين کشور گفت: از زمان انقلاب ژانويه سال 2011 اين اجماع نظر در اين کشور وجود دارد که اوضاع اقتصادي و اجتماعي تونس وخيم شده است. اين اتفاق نظر ميان رئيس جمهور، نخست وزير، اعضاي کابينه و همه گروه هاي معارض وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارلمان پس از بحث و جدل طولاني با اکثريت آرا لايحه بودجه سال آينده را تصويب کرد. نمايندگان پارلمان به وخيم بودن اوضاع اقتصادي کشور به ويژه بالا بودن بيکاري و تورم و افزايش پنج برابري بدهي نهادهاي دولتي در مقايسه با سال 2010 اشاره مي کنند. مقامات سياسي تونس مي دانند اعتراضات مردمي درباره اوضاع بد اقتصادي اين کشور به حق است. شمار بيکاران از 300 هزار نفر قبل از انقلاب (تونس) به 700 هزار نفر رسيده است. متاسفانه دولت تونس براي افزايش منابع درآمدي خود ماليات را افزايش مي دهد. به دليل اعتصابات در بخش نفتي در سال گذشته قيمت گاز افزايش يافته و توليد نفت و گاز تونس کاهش يافته است. همزمان که دولت تونس ماليات ها را افزايش مي دهد، فرار مالياتي نيز زياد شده است. اعتراضات جوانان دو سال پيش در تونس به شدت گسترده بود و حتي برخي ها از احتمال وقوع انقلاب دوم سخن گفته بودند. هميشه در ماه ژانويه شاهد تحرکات جوانان و دانشجويان هستيم. اين نگراني وجود دارد در صورتي که کمک هاي مادي لازم در اختيار تونس قرار نگيرد، وضع اقتصادي تونس در ماه هاي آينده بدتر شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که چرا اين اعتراضات به صورت شبانه برگزار مي شود، گفت: شايد هدف معترضان اين است که نيروهاي امنيتي را در خيابان بو رقيبه در مرکز تونس غافلگير کنند. اعتراضات شبانه در مناطقي برگزار مي شود که ارزش نماديني در قيام اجتماعي در سال‌هاي 2010 و 2011 دارند که مي توان به مناطق قسرين و الکاف در مرزهاي تونس و الجزاير اشاره کرد. اوضاع اقتصادي اين مناطق در سالهاي گذشته بدتر شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۹۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه پادگان نیست

فاطمه بریمانی در روزنامه فرهیختگان نوشت: کارولین فولین، استاد اقتصاد تنها یکی از قربانیان موج جدید سرکوب اعتراضات ضد‌صهیونیستی توسط نیرو‌های امنیتی آمریکا است. او به همراه چند استاد دیگر در جریان اعتراضات دانشجویی به اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه، توسط گارد امنیتی امریکا دستگیر و بازداشت شده‌اند. تعداد کل بازداشت‌شدگان روز‌های اخیر در آمریکا به ۵۰۰ نفر می‌رسد که بخشی از آن شامل بازداشت ۱۰۰ نفر در دانشگاه کلمبیا، بیش از ۱۰۰ نفر در دانشگاه امرسون، بیش از ۵۰ نفر در دانشگاه تگزاس در آستین و بیش از ۴۰ نفر در دانشگاه ییل می‌شود.

مقام‌های آمریکایی امیدوار بودند با جمع‌آوری چادر‌های تحصن و بازداشت دانشجویان موج اعتراضی شکل‌گرفته سرکوب شود، اما استفاده از چماق باعث شد موج تظاهرات به‌سرعت دانشگاه‌های دیگر را نیز دربرگرفته و فراتر از دانشجویان، شاهد حضور اساتید باشد.

سرکوب، اعتراض بیشتری به همراه دارد

بسیاری از دانشگاه‌های ایالات متحده این روز‌ها شاهد اعتراضات و تظاهرات گسترده دانشجویان هستند. حدود ۴۰ دانشگاه در ایالات متحده امریکا و کانادا در روز‌های اخیر التهاب سنگینی را تجربه کرده‌اند. در صدر آنها دانشگاه‌های نیویورک، جورجیا و تگزاس بوده‌اند.

اساتید بازداشتی

با سرکوب دانشجویان توسط نیرو‌های امنیتی، اساتید برای حمایت از دانشجویان خود وارد میدان شده‌اند. روزنامه نیویورک‌پست از اتخاذ این تصمیم توسط اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌های آمریکایی خبر داده است. در پی این حمایت، خشم گروه‌های یهودی برانگیخته شده و اساتید را به «یهودستیزی» متهم کرده‌اند. در مواردی ترکیبی از اتفاقات باعث شده اساتید از حضور در جمع دانشجویان و اعتراضات دانشجویی خودداری کرده و در محل دیگری به اعتراض و تحصن بپردازند. در کلمبیا که اساتید پس از سرکوب دانشجویان به موج اعتراضات پیوسته‌اند با پلاکارد «تعلیق دانشجویان ما را لغو کنید»

اقدام به حمایت از دانشجویان کرده‌اند. روزنامه «ریلی‌بیست» از مدل دیگری از اعتراض اساتید نیز خبر داده است. طبق اخبار منتشر شده در این روزنامه، ویدئو‌های ارسالی از دانشگاه نیویورک در هفته گذشته نشان می‌دهد اعضای هیات علمی با تشکیل دیوار در اطراف دانشجویان معترض از آنها حمایت کردند. آنها برای این حمایت، دستگیری و یا بازداشت شدن را به جان خریدند. گزارش‌های متعددی هم در خصوص بازداشت شدن اساتید انتشار یافته است.

بر اساس گزارش‌های رسمی، مقامات آمریکایی دست کم دو استاد دانشگاه اموری در جورجیا را به عنوان بخشی از افراد شرکت‌کننده در تظاهرات دانشگاهی علیه جنگ غزه بازداشت کرده‌اند. کارولین فولین، استاد اقتصاد و نوئل مک آفی، رئیس بخش فلسفه این دانشگاه، از اعضای هیات علمی بودند که به واسطه حمایت‌شان دستگیر شدند. فیلمی از نوئل، رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری منتشر شده که توسط ماموری دستانش بسته و به گوشه‌ای برده می‌شود. به گزارش روزنامه نیویورک‌پست ۱۲۰ نفر از اساتید دانشگاهی که در دانشگاه کلمبیا و در محیط آموزشی خود به تظاهر‌کنندگان ملحق شدند، بازداشت شده‌اند.

tags # اسرائیل سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  • سیرسکی: اوضاع اوکراین وخیم است
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • دانشگاه پادگان نیست
  • طوفان ‎الاقصی و جنگ غزه محبوبیت حماس را در لبنان افزایش داده است
  • ستاره رئال امضای هم‌تیمی‌هایش را جعل می‌کند!
  • ببینید | واکنش جالب روزنامه‌نگار ایتالیایی به انتقال مهدی طارمی به اینتر